PODELI

Kragujevački bend Čovek bez sluha koji je nedavno velikim koncertom u Beogradu proslavio 20 godina rada nastavlja sa serijom koncerata u Srbiji i regionu.

Turneja nosi nazov po naslovu maksi singla „Ti samo misliš da me znaš“ i biće u znaku proslave jubileja.

Paralelno sa koncertima benda u nekim gradovima biće organizovana i promocija knjige Mikija Radojevića „Olovke izlomljenog srca“ koja je, podsećamo vas, započela promocijom u Novom Sadu pre nekoliko meseci. U okviru promocije knjige u Pančevu 23. januara u dvorani „Apolo“ i 5. februara u Sprskom pabu u Čačku, uslediće unplugged nastup Mikija i Laze koji će svirati pesme bendova Six Pack i Čovek bez sluha. Na trećoj promociji knjige koja je zakazana za 6. februar u požarevačkom klubu „KB“ biće održan koncert benda ČBS.

Za 14. februar je zakazan još jedan koncert celog benda koji će biti u Smederevskoj Palanci u klubu „KM64“ dok vas u martu očekuju dva velika koncerta u Zagrebu i Novom Sadu.

Zagrebačko gostovanje najavljeno je za 20. mart u poznatom Vintage Industrial Baru dok će novosadska publika imati priliku da ih sluša u klubu „The Quarter“ 28. marta.  Ulaznice za koncert u Zagrebu već su u pretprodaji po ceni od 30 KN u klubu i u radnjama Dallas Music Shop i Dirty Old Shop. Na dan koncerta iznosiće 40 KN.

Kako smo saznali ovo nije definitivan spisak gostovanja te ćemo vas o novim datumima u regionu i kod nas obavestiti blagovremeno.