PODELI
Foto: Braca Nadeždić

Pank rok bend Crveni Vetar i najstarija nezavisna muzička izdavačka kuća u Srbiji Take It Or Leave It Records predstavili su danas, sa blokbaster albuma „Ljubav i depra“, premijerni video singl „Rođendan“.

Spot je premijerno prikazan danas u beogradskom Metropolis Music Caffe-u.U isto vreme video singl je objavljen i na mreži YouTube, na kanalu tiolirecordsTV.

“Rođendan” je pravi prikaz onoga što Crveni vetar muzički predstavlja – brzi, melodični pank, pun harmonija, po uzoru na kalifornijske bendove, poput Bad Religion, Pennywise ili NOFX, s tom razlikom što su tekstovi na srpskom a vokal ženski. Pevačica i prva gitara u bendu je Đurđija, dok drugu gitaru svira famozni multitalentovani buntovnik Marko Vidojković.

Take it or leave it records je pored reizdanja kompletne diskografije Zabranjenog pušenja kao i novog singla „Ti to ne razumeš“ Dr. Neleta Karajlića, veoma ambciozno izdao i bend Crveni vetar. Intresenatno je da su Dr. Nele Karajlić i Marko Vidojković u ovom trenutku i dva najtiražnija pisca u Srbiji kao i dobitnici prestižnih nagrada za književnost u 2018. i 2019. godini.