PODELI

Povodom 60-te godišnjice od rođenja Milana Mladenovića, Deca iz vode nastupiće u petak 5. oktobra u bašti Doma Omladine u Kragujevcu.

Biće ovo šesti po redu nastup Dece iz vode u istom prostoru a poznati su po tome da ima je svaki prvi koncert bio rasprodat pa su radili svaki put po dva koncerta. Ovog puta će na poklon kragujevačkoj publici pored koncerta upriličiti multimedijalni program „Sećanje na Milana Mladenovića i EKV – Kao da je i dalje tu“ koji sadrži projekciju kratkog tv filma „Dečak iz vode“, projekciju spotova i projekciju preko dvesta fotografija koje su uradili članovi udruženja širom bivše Jugoslavije.

Udruženje „Deca iz vode“ u okviru koga deluje i istoimeni bend postoji od 2015te godine, i do sada su obišli veliki broj gradova u Srbiji i državama ex-yu i uvek su manifestacije odlično posećene a često i rasprodate. Pored toga sarađuju i sa bivšim članovima EKV-a koji im ponekad gostuju na koncertima. Do sada su bili tu Raka, Bole, Firči a uskoro će im se pridružiti i Žika Todorović. Sve ono što izgleda kao da je bilo nekad za decu iz vode kao da je i dalje tu.

Veče će trajati četiri sata a ulaz je od 20h. Posle projekcije spotova i filma na koncertu na kojem će se čuti sve najbolje pesme i najveći hitovi EKV-a i Šarla Akrobate očekuju su i gosti poznati kragujevački muzičari.

Karte su pretprodaji po ceni od 400 din u Domu Omladine, dok će na dan koncerta biti 500 din.