PODELI

U subotu, 08. decembar, u Kulturnom centru Inđija možete pogledati pozorišnu predstavu “Drž’ ne daj”. 

Predstava će biće izvedena u velikoj sali Kulturnog centra od 20 časova.

Glavne uloge igraju Nataša Bocij, Nikola Ivačkov i Sonja Mladenov, koja je zajedno sa Majom Grgić, rediteljem ovog komada, napisala tekst za ovu predstavu.

 

Sonja Mladenov je mlada glumica, rodom iz Inđije, koja je srednju školu i glumu na Akademiji Umetnosti završila u Novom Sadu u klasi profesora Bora Draškovića 2008. godine. Igrala je u više pozorišnih predstava koje su se našle na repertoarima pozorišta u Beogradu i Novom Sadu. Dobitnica je i nekoliko značajnih glumačkih nagrada.

O predstavi:

Od momenta kada se dvoje mladih ljudi odlučuju da zajedno provedu život, do jutra posle prve bračne noći, dešavaju im se stvari za koje su miislili da uvek neko drugi doživljava i da se to njima ne može dogoditi. Upoznavanje porodica, spiskovi, odabir haljine, torte, muzike, gostiju, sale… samo su neke od prepreka koje na duhovit način prikazuje predstava “Drž’ ne daj”. Pitanje je da li će mladenci uspeti da se izbore sa svim običajima i pravilima koje “kako Bog zapoveda” treba obaviti i da li će moći da izbalansiraju tanku granicu između paganskog i urbanog.

Karte za predstavu mogu se kupiti na blagajni Kulturnog centra po ceni od 250,00 dinara.