PODELI

Pretposlednjeg dana u februaru, tačnije 27. februara, u Mikser Hausu beogradski bend E-play i splitski Dječaci udružiće snage i svim ljubiteljima dobrog zvuka prirediti veče za nezaborav.

E-Play je alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne-atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.

E-play trenutno svira u postavi Maja Cvetković, Danilo Nikodinovski i Goran Ljuboja Trut. Na turneji 2015. godine imaće i gostujući vokal Kiku Jovanović.

djecaci

Dječaci su rep grupa iz Splita, osnovana 2005. godine, regionalno poznata po hitovima “Dalmacija”, “Lovrinac” i “Narodna”. Dječaka je trojica, Vojko Vrućina, Ivo Sivo i Zondo i poznati su po pesmama u kojima sa šarmantnom lakoćom i originalnom prirodnošću, vrlo jasno i otvoreno, povremeno duhovito, progovaraju o stvarnosti, a pri tome ne gube urođenu pozitivnu notu. Njihov drugi album “Istina” iz 2011. godine raprodat je za dva dana, dok su za debitantski album “Drama” dobili “Zlatnu kuglu” za album godine.

Karte za koncert dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tixa, a specijalna promo cena od 400 dinara važi do 2. februara.
Cena ulaznice će od 2. februara biti 600 dinara, a na dan koncerta 800 dinara.