PODELI

Nakon hedlajnera, bendova Placebo i Black Rebel Motorclycle Club, Eagles of Death Metal i We Are Shining, sledeći izvođač koji je najavljen za veliki jubilarni INmusic festival je folk/punk majstor iz Engleske,  Frank Turner.

Svoju karijeru započeo je kao vokal post-hardcore benda Million Dead, te usprkos tome što danas preferira akustičnu gitaru, u njegovim pesmama se i dalje oseti uticaj buntovnih punk korena. Kao solo izvođač ima 5 albuma i nekoliko EP izdanja.

Prvi album Sleep Is for the Week izašao je 2007. godine, a usledili su Love Ire & Song, Poetry of the Deed, England Keep My Bones i aktualni Tape Deck Heart iz 2013 godine. Nastupa sa svojim pratećim bendom The Sleeping Souls, čiji su članovi Ben Lloyd (gitara, mandolina), Tarrant Anderson (bass), Matt Nasir (piano) i Nigel Powell (bubnjevi).

Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala mogu se nabaviti po ceni od 299 kuna do 17. aprila. Svoje ulaznice možete uplatiti putem INmusic Webshopa, kupiti u radnji Dirty Old Shop u Zagrebu i u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.