PODELI

Najveći maskenbal u gradu, veliki Freak Show, koji se održava u petak, 31. oktobra, u Depo Magacinu otvoriće vrata za posetioce u 21h.

Sa tim će krenuti i prvi performasi u kojima će amaterski glumci u ulogama likova iz poznatih holivudskih ostvarenja izvoditi svoje mini skečeve sa ciljem da započnu interakciju sa posetiocima, koji onda i sami postaju deo performansa.

Poznati beogradski muzičari, među kojima su pimp Mikri Maus, Bane Lalić iz MVP-a, gangster Gazda Paja, Marko Mandić , Struka & LUD nastupaće kao specijalni gosti na Freak Show žurci i sami će biti deo velikog maskenbala. Za sjajan provod tu noć biće zadužene i velike domaće DJ zvezde: Me-High- Low, Rahmanee, Fletric i Alex Mark & Mark Dub.

Među prvim performansima biće organizovano i crtanje najbržeg grafita na svetu, koji će za tematiku imati sam „Freak Show“, a zatim će se na sceni ređati brojni mađioničari, vrtači vatre, žongleri i razni drugi performeri. Nekoliko plesnih škola izvešće svoje koreografije, a posetioci najvećeg maskenbala u gradu, imaće priliku da vide i sjajan nastup imitatora Michaela Jacksona, uz jednu od njegovih legendarnih pesama.

„Pozivamo sve posetioce da se priključe konceptu Freak Show-a i da u petak dođu maskirani. Isto tako, podsećamo da prvi performansi počinju već od 21h, tako da bi svi koji žele da izbegnu gužvu i isprate bogat program koji smo pripremili, trebalo da na žurku dođu što ranije“, poručuju iz organizacije Jungle Tribe.

Ulaznice za Freak Show, veliko interaktivno party pozorište, mogu se nabaviti na svim blagajnama Eventima po ceni od 690 dinara dok će cena karte na samom ulazu iznositi 1000 dinara.