PODELI

Nakon velikog uspeha u Zagrebu, gde je Drama Srpskog narodnog pozorišta 9. decembra izvela predstavu GALEB A. P. Čehova u reziji Tomija Janežiča pred odusevljenom publikom Zagrebačkog kazališta mladih, uz stojeće ovacije i desetominutni aplauz gledalaca, ova predstava je na repertoaru Srpskog narodnog pozorišta u ponedeljak, 17. decembra u 17 sati.

Reč je o uzbudljivoj šestočasovnoj pozorišnoj avanturi koja je stvarana godinu i po dana, a njeni akteri su glumci Srpskog narodnog pozorišta Draginja Voganjac i Dušan Jakišić, direktor Drame SNP-a Boris Isaković, reditelj Boris Liješević, koreograf Deneš Debrei i osmoro master studenata klase Jasne Đuričić, koja takođe glumi u predstavi.

KNEGINJA ČARDAŠA Imrea Kalmana, jedna od najznačajnijih i najpopularnijih opereta, ove sezone je ponovo na repertoaru Srpskog narodnog pozorišta. Predstava će biti izvedena u ponedeljak, 17. decembra u 19.00 na sceni „Jovan Đorđević“ Srpskog narodnog pozorišta.

Dirigent je Aleksandar Kojić, a u glavnim ulogama će nastupiti Jelena Končar, Danijela Jovanović, Miljenko Đuran, Goran Strgar, Igor Ksionžik, Verica Pejić, Voja Soldatović, Željko R. Andrić, Vladimir Stojković, Branislav Cvijić i drugi.

Srpsko narodno pozorište u decembru odobrava popust od 20% za ulaznice kupljene u slobodnoj prodaji, kao i redovan popust od 50% za đake, studente i penzionere.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.