PODELI

Goblini će u utorak, 12. novembra, objaviti povratnički CD album “Roba s greškom”, a bend je danas pozvao sve fanove da dođu u što većem broju i pridruže im se na medijskoj promociji, koja će biti održana istog dana od 12.00 u radnji “Jugoton” u Nušićevoj 27, u Beogradu.

Fanovi koji dođu na promociju imaće jedinstvenu priliku da, uz novinare, prvi čuju 13 novih pesama sa “Robe s greškom”, koju objavljuje promoterska kuća Long Play, kao i da se druže i fotografišu sa članovima Goblina i dobiju potpisani primerak kupljenog CD-a.

Goblini će na promociji saopštiti datum održavanja velikog beogradskog koncerta, a prisutni fanovi će imati priliku da među prvima kupe ulaznicu.

“Nadam se da će ljudi pronaći sebe u ovom albumu, pošto bi mi to bilo mnogo draže nego da im se svidi. Album nije predviđen za ‘svideti se’, nego za ‘pronaći se’, u svim tim temama o kojima pričamo”, kaže frontmen Branko Golubović-Golub.

“Robu s greškom” najavio je nedavno singl/spot “Deca iz komšiluka”, žestoka, politički angažovana pesma čiji stihovi upozoravaju “…sve se na staro vratilo”.

“Rad na albumu u situaciji u kojoj su Goblini – ja živim nekih 7000 kilometara daleko od Srbije – bio je poprilično naporan i trebalo je naći masu načina i biti poprilično inovativan, pri čemu se naročito zahvaljujemo najnovijim tehnologijama XXI veka, kako bi se sve ovo izguralo do kraja”, objašnjava Golubović.

Povodom izlaska CD-a “Roba s greškom”, Goblini su objavili i kratak dokumentarni film o tome kako se snimao album.