PODELI

Pre nekoliko dana multitalentovani muzičar Igor Vince predstavio nam je spot za pesmu Je Ne Suis Pas Du Tout Simple” (Ljubav stvara se pred nama) s aktuelnog albuma Let’s Do It.

Harizmatični autor, široj publici je poznat kao jedini muzičar sa ovih prostora koji je imao čast da nastupa i sarađuje sa legendarnim Femijem Kutijem, Kezajom Džonsom, Fatumatom Diavarom i drugim velikanima svetske muzičke scene. Igor Vins, kompozitor i autor ove numere, u čijem glasu se oseća posebna emocija, ovom pesmom ukazuje na širok spektar svog muzičkog izražavanja.

Numere Let’s Do It”, Find Love”, Sve je u redu” i We Are Not Aware” s pomenutog albuma postigle su veliki uspeh kod domaće i strane publike, prikazujući Igora i njegove goste – Femija Kutija, Dina Boumana i Tomija Tija – u najboljem svetlu.
Ovog puta, uoči Dana zaljubljenih, Igor Vins objavljuje hit singl & video spot Je Ne Suis Pas Du Tout Simple” – na srpskom jeziku Ljubav stvara se pred nama” – baladu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Glavna glumica u spotu je Lisleinis Mesa Rivero – prelepa kubanska plesačica i model. Reditelj spota je Branko Sujić za Binta Sound produkciju.