PODELI

Ustanova Studentski kulturni centar Novi Sad raspisuje nagradni internacionalni umetnički konkurs za izbor plakata na temu “Putevi slobode”.

Radovi  treba da prikažu umetničko viđenje teme. Radovi ne smeju biti ranije objavljivani ili publikovani. Radove  slati  u digitalnom formatu, 300 DPI. Jedan autor može prijaviti najviše 4 rada.

Svi radovi ili linkovi na kojima se mogu preuzeti dostavljaju se na e-mail adresu  ritamevrope@gmail.com  sa naznakom “Prijava za Konkurs PUTEVI SLOBODE“.

Uz svaki rad potrebno je navesti: ime i prezime autora, ime rada, telefon, ulicu i mesto stanovanja autora.

Autori koji ne pošalju potpune podatke neće biti uvršteni u izbor.

Radovi se nagrađuju novčanim iznosima u protivrednosti 250 Eura za pobednički rad.

Radove će pregledati i oceniti stručni žiri, a autori će biti obavešteni o rezultatima konkursa dana 27.04.2016. godine.

Organizator zadržava pravo da  bez nadoknade, a  za potrebe web-sajta, publikacija, propagandnih aktivnosti, marketinških kampanja   i drugih propratnih događaja u vezi sa delatnostima Ustanove SKCNS upotrebi prijavljene radove. Autori ostaju isključivi vlasnici i nosioci prava nad svojim autorskim delima.

Rok za prijem radova je 20.04.2016. godine.

Ritam Evrope! je manifestacija kojom se obeležava 9. maj, Dan pobede nad fašizmom.

Ovu manifestaciju devetu godinu za redom organizuje Studentski kulturni centar Novi Sad.

Manifestacija Ritam Evrope! obuhvata niz kulturnih dešavanja, od izložbi, tribina, svirki i govornih programa do velikog koncerta na Trgu slobode i tokom godina je postala jedna od najprepoznatljivijih manifestacija tog tipa u regionu.