PODELI

PlayKontrol, servis za praćenje emitovanja pesama na radio stanicama u zemljama bivše Jugoslavije, pokrenuo je jednokratnu akciju pod nazivom “PlayKontrol dan 2014” kojom želi da nagradi dosadašnje korisnike, ali i one koji će to postati do isteka akcije sa čak pedeset besplatnih kredita.

“Da bi pratili pjesme i dobivali izvještaje potrebni su vam krediti. Na PlayKontrol dan 2014 odlučili smo vam pokloniti bon u vrijednosti 50 kredita.

Navedeni bon možete iskoristiti samo jednom a morate ga aktivirati do nedjelje u ponoć do kada traje ova akcija.”, navode iz PR službe ovog jedinstvenog servisa.

Kako do bona?

Sve što je potrebno da bi se dobio bon sa besplatnim kreditima jeste da se lajkuje Facebook stranica PlayKontrol (www.facebook.com/playkontrol.eu), uzme besplatan kod koji se nalazi na ovoj stranici, otvori ovaj link (http://playkontrol.eu/accounts/edit) i ukuca dodeljeni kod. Unosom koda i klikom na “aktiviraj bon”, račun će biti bogatiji za 50 kredita.

“Podsjećamo su još uvijek aktivne mogućnosti za dobivanje besplatnih kredita. Ukoliko još niste, iskoristite neku od mogućnosti na svom korisničkom računu, unesite svoje podatke, pošaljite recenziju PlayKontrola ili šaljite pozivnice svojim poznanicima a svaka će prihvaćena pozivnica rezultirati sa 5 novih besplatnih kredita”, podsećaju iz PlayKontrola.

PlayKontrol (www.playkontrol.eu) omogućava autorima, izvođačima, izdavačkim kućama i svim drugim učesnicima muzičke industrije da u realnom vremenu prate koliko često, u koje vreme i u kojim medijima im se emituju pesme.

PlayKontrol je sistem vrlo jednostavan za upotrebu koji trenutno “preslušava” nekoliko stotina radio stanica iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Crne Gore i automatski kreira izveštaje, svakoga dana, po želji korisnika.

Za korišćenje sistema nije potreban nikakav dodatni softver, već samo pristup internetu i kompjuter, a sva uputstva mogu se naći na sajtu www.playkontrol.eu.