PODELI

“Maradona” je već mesecima na vrhovima top lista širom Hrvatske, a sada je konačno stigao i videospot.

Yaya i Gobac na pozorišnim su daskama odigrali uloge ljubavnog para u moru bračnih problema. Ova poznata muzička ekipa u svom gorko-slatkom ljubavno-bračnom duetu na duhovit način govori o zajedničkom životu dvoje ljudi. Saradnja s Davorom Gopcem bila je potpuno prirodna jer, kako kaže bend, poznaju se ”sto godina” i on je bio odmah prvi i pravi izbor za ovu saradnju.

“Maradona” je jedan potpuno novi i osvežavajući projekt Jinxa. Naime, reč je o mixu soula, rock’n’rolla i mjuzikla koji u ovoj tmurnoj svakodnevnici unosi dašak humora i vedrine. Spot je nastao u produkciji Supermarketa pod rediteljskom palicom Vena Jemeršiča.

Uz Cokijev autorski potpis, bend je za finalni miks ove pesme angažovao i Marka Saundersa, britanskog producenta, miksera i snimatelja koji je u dosadašnjoj karijeri sarađivao sa nizom velikih imena među kojima su David Bowie, Nenah Cherry, The Cure, Tricky, Depeche Mode i mnogi drugi. Tonski snimatelj je Berko Muratović, a mastering je radio Dragutin Smokrović – Smokva.

Pesma “Maradona”, uz prethodni singl ”Jesmo li dobro?”, najavljuje novi studijski album Jinxa koji će biti objavljen ovog proleća.

Foto: Ksenija Mikor