PODELI

U petak, 1. juna, popularni bend Repetitor održaće koncert u bašti SKC-a. Gosti na ovom koncertu biće dva mlada benda, Johanbrauer i Gazorpazorp, a posebne povlastice imaju srednjoškolci. 

U Beogradu postoji čitava plima novih mladih bendova, od kojih mnogi kapiraju muziku slično kao i mi, tako da smo imali slatke muke kad smo birali koga bismo voleli da otvori koncert. Na kraju smo zvali Johanbrauer koji su već svirali sa nama, i Gazorpazorp, bend koji diže dosta prašine u poslednje vreme”, otkrio je Boris Vlastelica ko će zagrejati publiku u Bašti SKC-a pred najveći solistički koncert Repetitora do sada.

Budući da se radi se o novim, uzbudljivim i mladim bendovima, Repetitor je pozvao sve da dođu na vreme u Baštu SKC-a, već u 20h, kako ne bi propustili i njihove nastupe.

Podsećamo da su ulaznice za koncert Repetitora 1. juna u Bašti SKC-a u prodaji po ceni od 800 dinara na svim prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIXa i DD Ticketsa, uz jedan izuzetak. Uz đačku knižicu srednjoškolci svoje ulaznice po prvoj, promo ceni od 600 dinara, mogu da nabave do početka koncerta na sledećim prodajnim mestima: u FELIX Shop-u (TC Sremska I sprat), kao i u kafeima Mašta (Bulevar Zorana Đinđića 67) i Zbornica (Skender Begova 53b).

Sa ovim popustom za srednjoškolce želeli smo najmlađoj piblici da olakšamo dolazak na koncert, sa jedne strane, i da im se, sa druge, zahvalimo na vernosti”, dodaje Vlastelica.

Na veče koncerta, na samom ulazu u koncertni prostor, ulaznice će koštati 900 dinara.