PODELI
Foto: Marko Popović

Tamara Ristić, poznatija pod umetničkim imenom „KEZZ“ održaće dva nastupa ove nedelje. U četvrtak 25. aprila nastupiće na otvaranju prve Balkan Andvanced Music Conference u Sarajevu, dok će dva dana kasnije posetiti novosadski KC Lab.

Tamara važi za jednog od najoriginalnijih muzičara na domaćoj alternativnoj sceni, budući da njeno stvaralaštvo predstavlja fuziju različitih muzičkih žanrova. KEZZ uspešno kombinuje etno elemente, sa modernim pop zvukom i elektronskom muzikom. Ova mlada producentkinja i live looping umetnica će se novosadskoj publiic predstaviti u formi „live seta“, tokom kojeg svoju autorsku muziku miksuje sa etno elementima i elektronskom muzikom, što upotpunjuje svojim pevanjem i improvizacijama.

Prvi studijski album „Kezz“ je objavila za muzičku kuću Mascom Records 2017. godine, dok se novo ostvarenje očekuje u 2019. godini.

Kako saznajemo, novi album će biti objavljen pod okriljem iste izdavačke kuće. Cena karte za novosadski nastup iznosi 200rsd, a početak je zakazan za subotu 27. aprila od 21h.