PODELI

Novosadski  bend Mamurlook obeležava desetogodišnjicu svog postojanja. S toga su rešili da svoj jubilej proslave koncertno u klubu CK 13 u Novom Sadu 23. marta.

Najavili su veliki ska-punk šou od 21h, a osim njih nastupaće bendovi Ućuti pas i Bunker 13.

Pre deset godina imali su prvi nastup, a koncertom 23.3. najavljuju regionalnu turneju i izlazak novog albuma. Koncert će biti zabeležen video i audio zapisom, a sve fanove bend će u veoma skoroj budućnosti počastiti  koncertnim snimkom kao zasebnim izdanjem.

Bend Mamurlook nastao je 2008. godine. Iza sebe imaju veliki broj nastupa na festivalima i klubovima širom regiona. Sviraju punk i ska muziku sa primesama regea, bluza, pa čak i hard kora. Iako im zvanično izdanje albuma tek predstoji, njihove pesme su se našle na mnogobrojnim kompilacijama: Demonstracija mladosti, Mixer i sl. Uživo su energični, veseli i prave odličnu atmosferu uz koju ćete sigurno zaigrati.

Ulaznice za ovaj događaj u pretprodaji koštaju 200 dinara i moguće ih je kupiti u kafeu Pero (Železnička 10, Novi Sad), dok će na ulazu u klub, nakon 21.30, koštati 250 dinara.

Foto: Bojan Ćile Miletić