PODELI

Ovog vikenda Vračar Rocks! će pored redovnog koncerta petkom imati i dodatni koncert u subotu.

U petak 23.11.2012. će u Božidarcu nastupiti Stray Dogg, Ika i Šine.

U subotu 24.11.2012. će se na sceni pojaviti bendovi Night Shift i Loud.

Stray Dogg je jedna od najperspektivnijih mladih grupa koja se pojavila na beogradskoj sceni u poslednjih nekoliko godina. Njihov debi album izazvao je veliko interesovanje publike koja je punila koncertne prostore, a ni kritičare nije ostavio ravnodušnim.

Koncert u Božidarcu biće promocija njihovog nedavno objavljenog albuma “Fire’s Never Wrong” koga besplatno možete preuzeti ovde:

http://straydogg.bandcamp.com/album/fires-never-wrong .

Ika je solo projekat Ivane Smolović koju publika poznaje kao pevačicu grupe Intruder. Njen album „Sweet path Of Gold“ predstavlja je u drugačijem svetlu, u pratnji akustičnog benda njen glas još više dolazi do izražaja. Posetioci koncerta će biti u prilici da čuju i nekoliko novih pesama koje priprema za predstojeće izdanje.

Grupa Šine je mlad bend iz Beograda koji se vraća na scenu Božidarca posle zapaženog nastupa na takmičenju demo bendova „Tvoj Zvuk“. Materijal koji su pripremili za debi album predstaviće publici u Božidarcu.

Grupa Night Shift se posle duže pauze pojavljuje pred beogradskom publikom i za ovu priliku spremaju audio vizuelni spektakl u Božidarcu. Bend koji je postao poznat po vrlo neobičnim obradama svetskih hitova od kojih je bio sastavljen njihov prvenac „Undercovers“ pre tri godine je objavio album autorskih pesama „Bez zaklona“ koji je naišao na odličnu reakciju publike. Bend radi na trećem albumu i neke od novih pesama moći ćemo da čujemo u subotu u Božidarcu.

Zagrevanje publike za koncert grupe Night Shift povereno je mladoj beogradskoj grupi Loud koja postoji od 2010. godine. Ideja je bila da se osnuje bend koji bi bio kombinacija stoner rock rifova, energije metala i southern blues-rock senzibiliteta. Momci vredno rade na materijalu i uskoro se očekuje izlazak albuma.

Ulaznice za koncert Stray Dogg, Ika i Šine mogu se kupiti u pretprodaji po ceni od 300 dinara u prodavnici Pinball Wizzard Records u TC Eurocentar, Makedonska 3-5. Na dan koncerta karta će koštati 500 dinara.

Ulaznice za Night Shift i Loud mogu se kupiti u prodavnici Felix u tržnom centru Sremska po ceni od 1000 dinara.

Oba koncerta najavljena su za 20h, a ukoliko niste nabavili ulaznice u pretprodaji dodjite na vreme jer je broj karata ograničen.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.