PODELI

Prošle godine, drugu sezonu beogradskog Gun Cluba otvorio je koncert grupe Let 3. Više od godinu dana kasnije, riječki dečki vraćaju se na ,,mesto zločina“! U petak 23. novembra u Miloša Pocerca 10 izvršiće bombardiranje Srbije i Čačka, prozboriti koju o profesoru Jakovu, vjernom psu i djeci u vremenu.

,,Uskoro nam izlazi mini album koji najavljuje skorašnji izlazak albuma. EP  sadrži neke potpuno nove pjesme, neke neobavljene, neke neobjavljene spotove,video snimke sa proslogodišnjih koncerata koji su održani u našem prostoru za probe u koji stane samo 100 ljudi i na kojima smo svirali samo materijale sa naša prva dva albuma ,,Two doogs fucking” i ,,El Desperado”… Inače Let 3 je već duži period u fazi čišćenja; redovno se klistira, sve manje jede, gleda u sunce, sluša svoj album ,,Nečuveno”, pije pročišćenu konjsku krv, meditira i bavi se modom“, u svom stilu je izjavio Damir Martinović – Mrle pred dolazak u Beograd i Novi Sad.

Mrle i Prlja će uz pratnju sjajne ekipe sa kojom su konstantno na proputovanju Balkanom pored beogradskog održati koncert u Nišu u četvrtak 22. novembra, u čuvenom Feedbacku, ali i u Novom Sadu u hvaljenom novootvorenom klubu The Quarter u subotu 24. novembra.

U zadnjih 25 godina koliko postoje, LET 3 su bili zabranjivani, osporavani, proglašavani ,,nepodobnim”, ali je i beogradska i novosadska publika uvek prepoznavala njihov jedinstveni izraz i zajedno sa njima učestvovala u uvek smelim performansima.

Ulaznice su u prodaji od 1. novembra, i to

–      za beogradski koncert u kafeu Šikarica, Skadarska 22, kao i preko Eventim prodajnog servisa po ceni od 800 dinara, odnosno 1.000 dinara na dan koncerta,

–      za novosadski koncert posredstvom GigsTix i Eventim prodajnih servisa po ceni od 600 dinara, odnosno 800 dinara na dan koncerta.

–  za niški koncert po ceni od 500 dinara u pretpodaji, odnosno 600 dinara na dan koncerta (Vintage Shop, Kupina bioskop).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.