PODELI

Već osamnaestu godinu zaredom proslavljeni slovenački muzičar, Magnifico, prirediće veliki koncert u Areni Stožice u Ljubljani  25. decembra. Ove godine tradicija je spojena sa koncertnom turnejom Tour de l’amour, koja je počela u Beogradu u aprilu, a završiće se u ljubljanskim Stožicama, najdužim koncertom u njegovoj karijeri.

„Osećam da ove godine posebno treba da pozovemo dobre snage da bi nam sledeća godina bila naklonjena. Na koncertu, koji će biti najduži u mojoj karijeri, uživaćemo u ljubavi, zagrejati srca i oterati mrak“, kaže Magnifico.

Takođe je napisao na svojim društvenim mrežama: „Poštovana publiko, ove godine obećavam da ću zaista dati sve od sebe. Naučiću sve tekstove napamet, štimaću gitaru i neću zeznuti. Hajde, gore ne može, ali bolje ne znam“.

Ulaznice za najduži Magnificov koncert u karijeri već su u prodaji na sajtu www.entrio.si, a posetioci će moći da ih kupe i na svim ovlašćenim prodajnim mestima kompanije Entrio širom Slovenije. Posetioci koji nisu iz Slovenije svakako svoje ulaznice mogu nabaviti putem online prodavnice.

Organizatori manifestacije najavljuju da će poštovati sve preporuke za bezbedan događaj. Kupci koji su već obezbedili ulaznice za Božićni koncert 2021. moći će da ih koriste ove godine bez problema.

Osim ovog velikog tradicionalnog koncerta u karijeri Roberta Pešuta nižu se i dodatni uspesi tako je zajedno sa bratom Aleksandrom Pešutom – Schatz!, Magnifico je dobio ovacije na početku pozorišne sezone u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu u septembru. Na poziv reditelja Vita Taufera napravili su muzičku podlogu za predstavu Edip, koja će biti izvedena u Dramskom pozorištu u Ljubljani 15. novembra.

Pesme će biće objavljene i na albumu do kraja godine. Istovremeno, vredi istaći i to da će braća Pešut u novembru imati premijeru igranog filma i serije Vera u Beogradu, za koji su radili muziku.