PODELI

U Sarajevu će se 15. februara, u kultnom klubu Cinemas Sloga, održati DJ Party sa jednim od najboljih DJ-eva na našim prostorima, Markom Nastićem.

Početak je u 22h, a ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po ceni od 10 KM.

Na ulazu će cena biti 15 KM.

Kao tinejdžer Marko je bio fasciniram sintisajzerima, ritam mašinama i elektronskom muzikom. Kao 16-godišnjak je postao rezident u beogradskim klubovima Industrija i Omen gde je upoznao Dejana Milićevića, s kojim je započeo projekat „TTP“ (Teenage techno punks). U Industriji je brzo postao umetnički direktor i učvrstio saradnju sa Gordanom Paunovićem i drugim beogradski promoterima i DJ-evima elektronske muzike. Sledeći projekat je bio promoterski tim „Teška mašinerija“.

Tokom devedesetih Marko Nastić je postao sastavni deo svih važnijih tehno događaja u Beogradu i Srbiji. Već do svoje 25-te godine je nastupao sa svetski poznatim DJ-evima kao što su Karl Koks, Riči Hotin, Marko Karola, Kevin Saunderson, Grin Velvet, Adam Bejer, Bili Nesti i Sven Fet. Pridruživanjem timu „Recycled Loops“, kao i potpisivanjem za berlinsku DJ agenciju „Kne’Deep“, Nastićeva internacionalna karijera nastavlja da cveta. Svoju prvu vanevropsku turneju odradio je 2002. godine u Brazilu, a sada redovno nastupa u Britaniji, širom Azije i Evrope.

Marko Nastić je stvorio prvu srpsku tehno izdavačku kuću pod imenom Recon Warriors, u okviru koje funkcionišu još dva labela – Recon Light i Traffica.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.