PODELI

Misija Beograd – Raspust za Dž koja se održavala u Domu omladine Beograda danas se završava.

Zamišljena kao platforma koja je okupila različite „gradske ekipe“ u borbi protiv januraske dosade Misija je predstavila čitav niz muzičara, filmova, radionica, prezentacija, dizajnera i svih drugih aktera beogradske subkulturne scene.

Posebno zanimljivo biće završno veče, kada je planirano predstavljanje mladih umetnika, koji po glasovima publike zaslužuju da predstave svoj rad pred širom publikom.

Početkom meseca Dom omladine pozvao je zainteresovane umetnike, igrače, glumce, dj-eve, mc-eve, reditelje, pevače, fotografe, režisere i sve druge umetnike koji žele da predstave svoj rad javno, da pošalju predloge, pod sloganom BUDI I TI DEO MISIJE!

Na FB stranici Misije objavljeni su svi prijavljeni radovi i publika je glasala za svoje favorite. Glasanje je završeno, a proglašeni su pobednici: tri muzička projekta i tri projekta iz drugih oblasti sa najviše lajkova, koji će večeras na Misiji Beograd imati priliku da ih publika čuje i vidi.

Od 18h u kafeu u prizemlju Doma omladine svoje radove predstaviće vizuelna umetnica Mirjana Nikolić (1085 glasova publike), umetnička inicijativa Kravatisti (714 glasova) i fotografkinja Lenka Jovanović (307 glasova).

Kao prvi prijavljeni na konkurs, mladi student grafičkog dizajna Đorđe Vidojević, bez glasanja je dobio priliku da predstavi svoje fotografije.

Bendovi sa najviše glasova publike od 20h u Klubu Doma omladine imaće po 30 minuta da predstave svoj repertoar, a pobednici su: Lorna Wing(576), I Duhovi (127) i Pozdravi kevu (109).

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.