PODELI

Nakon tri albuma na materinjem jeziku, već dobro poznati svima na alternativnoj sceni, bend MORT, odlučio je snimiti album na engleskom jeziku i izaći van granica regije.

“Najbolje se osjećamo kad smo na cesti, koncerti su naša najbolja strana, a prostor koji smo već nekoliko puta prešli uzduž i poprijeko nam postaje premalen. Već smo imali nekoliko izleta, bili smo u Beču, Londonu i Liverpoolu. Naša glazba je dobro prihvaćena, ali očito da publika puno bolje reagira ako razumije tekst. Trake za album smo snimili krajem ožujka, kreativni proces na albumu je završen, sada nam slijedi onaj produkcijski, miksanje i mastering. Šteta bi bilo da pjesme u koje vjerujemo 100% ostanu u ladici.”

Trenutno pripremaju indiegogo kampanju koju će aktivirati 10.09. i koja će trajati mesec dana. Tokom jeseni planiraju dovršiti album koji bi objavili najkasnije pre leta sledeće godine, a pojedine singlove i ranije.

“Ovaj put smo se odlučili tražiti vašu pomoć za dovršetak albuma. Mi vam, naravno dajemo nešto zauzvrat, po vašim željama i mogućnostima. Počevši od onog što ste već mogli naći u trgovinama i na našim koncertima (CD-ovi, majice, torbe…), pa do onog što nudimo vjerojatno samo ovaj put, o tome još detaljnije kada krene sama kampanja.

Najmanja vaša pomoć nam je veoma značajna. Ne samo novčana, već potpora na bilo koji način: dijeljenje naših objava, slušanje i dijeljenje naših videa s youtube-a, dolazak na koncerte, traženje od organizatora da nas zovu… Hvala i čujemo se uskoro opet” izjavili su članovi benda.

Foto: Dominik Belančić