PODELI

U petak, 28. februara, u novosadskom klubu “The Quarter” gostovaće riječki rokenrol bend My Buddy Moose, a kao podrška sa njima će svirati kolege iz Hrvatske, grupa Modern Delusion.

Početak je najavljen za 22h, a ulaznice po ceni od 400 dinara prodavaće se na ulazu u klub od 21h.

Četvoročlani bend iz Rijeke osnovan je 2004. godine, a dve godine kasnije samoizdali su svoje prve snimke, album “My Buddy Moose” koji je producirao Dalibor Pavičić iz benda The Bambi Molesters. Drugi album, “Wonderful Feeling of Emptiness” izdali su 2010. godine,a treći album “Shine! Shine! Shine!” producirao im je Chris Eckman, i izdali su ga pre godinu dana. Bend My Buddy Moose učestovao je i u projektu Projekt R.E.M.: Pure Energy Music za koji su snimili jednu obradu pesme ovog popularnog benda.

Modern Delusion je novi bend Gorana Lautara (Dykemann Family, ex-WCIF, ex-Babies). Trojka koju još čine Dirt Sleeze (Black Gust) i Darija Turina praši brutalnu synthpunk garažu, u Srbiju dolaze prvi put i promovišu svežu kasetu koju je nedavno objavio Doomtown Records. Podsećamo vas da će Modern Delusion sutradan, 1. marta gostovati u Zemunu.