PODELI

Mnogo zanimljivih vesti stiglo je iz tabora somborske atrakcije, Neozbiljnih pesimista, koji sve više nastupaju u inostranstvu, ali nisu zaboravili ni svoju domaću publiku.

Neozbiljni pesimisti najavili su dva koncerta koja će održati u februaru. Prvi je u Subotici, u klubu „Mladost“ 15. februara.

Kao podrška na ovom koncertu sviraće subotički bend Ljudi iz gradova, a cena ulaznice biće 200 dinara.

U novosadskom klubu „Route 66“ moći ćete da ih slušate poslednjeg februarskog dana. Kao predgrupa 28. februara sa njima će svirati Get out of my property. Cena ulaznice biće 300 dinara.

Uskoro bi trebalo da se pojavi njihov novi spot, a svojoj dragoj publici rešili su da poklone i dve nove pesme koje će biti postavljene za besplatno preuzimanje.

„Objavićemo spot za pesmu ‘Nema više povratka na staro’, a snimali smo ga u više navrata tokom nekoliko nastupa u Poljskoj od kojih bih kao najznačajniji izdvojio onaj na festivalu Woodstock. Takođe, napravili smo usmeni dogovor sa jednom izdavačkom kućom iz Poljske za koju bi trebalo da izdamo naš treći album“, ne krije zadovoljstvo frontmen Neozbiljnih pesimista, Igor Olujić, i dodaje da su u Poljskoj u januaru imali tri koncerta i da su zakazana četiri nova gostovanja u martu.