PODELI
Foto: Marina Pešić

Najava za dugo najavljivani osmi studijski album benda Neverne bebe biće objava 10 spotova za nove verzije nekih pesama iz dosadašnjeg dela karijere, prema željama fanova.

Iskoristili smo vreme pandemije da pored rada na novom studijskom albumu, nekim pesmama damo novo, savremeno ruho a da im ne diramo energiju – naprotiv, čak je i pojačamo – kaže frontmen Milan Đurđević.

On želi da ostavi kao iznenađenje kompletan spisak pesama, ali napominje da ima nekih koje su ostale u “bekgraundu” vremena u kome su nastale, devedesetih godina, zbog tadašnje situacije, raspada države i ratova.

Mi smo ih naravno, svirali, neke u istim, neke u izmenjenim aranžmanima, a sada smo konačno dobili dovoljno vremena da im se posvetimo, uradimo ih studiozno i onako kako ih sada čujemo, a da prepoznatljivi pečat nije izgubljen. Neke su potpuni povratak u našu ranu, progresivnu fazu, poput “1000 godina” i “Kiše”, a neke su nastale kasnije, kaže Đurđević.

Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, odsviraće još nekoliko koncerata, a onda se posvetiti planovima za promociju osmog studijskog albuma uz nadu za potpuni povratak koncerata, ali i života u drugih segmentima.