PODELI

U petak 17. novembra sa početkom u 20.30h, domaću publiku očekuje jedno posebno stand up veče. Nastupaju Nick Cody i Micky Bartlett.

Australijski komičar Nick Cody je već poznat domaćoj publici jer je gostovao u Beogradu u novembru 2016. godine u rasprodatoj Ben Akibi, a sad dolazi s pojačanjem. U pitanju je komičar iz Severne Irske Micky Bartlett.

Cenjena bradata supernova australijske komedije Nik Kodi udružuje se sa najpopularnijom zvezdom stand-up komedije u usponu iz Severne Irske Mikijem Bartletom u evropskoj turneji koja obećava da pokida širom kontinenta! To ne želite da propustite!

Britanski časopis Daily Telegraph opisuje Nika Kodija kao ,,živu silu’’, a njegove recenzije u štampi su izvanredne. U poslednjih 12 meseci, Nik je debitovao u SAD-u u emisiji CONAN, nastupio na festivalu Just For Laughs u Montrealu, imao dva uspešna nastupa u Soho pozorištu u Londonu, izveo treći genijalan solo performans na Edinburgh Fringe festivalu i jednostavno je kidao širom sveta. U pitanju je stand-up komedija bez folirancije u svom najboljem izdanju, u izvedbi cenjenog australijskog šaljivdžije kog hvale širom Velike Britanije i Amerike kao jednog od najinteresantnijih stand-up izvođača iz Australije u čitavoj generaciji.

Miki Bartlet iz Severne Irske velikom brzinom stiče i popularnost i priznanja kao jedna od najpopularnijih zvezda u usponu na live stand-up sceni Velike Britanije. Arts Award Voice ga opisuje kao Istinski Presmešnog, a kod kuće ga znaju po urnebesnim nastupima na TV-u koji uključuju dve sezone stand-up emisije Monumental na BBC NI. Miki je takođe zagrevao publiku u studiju emisija TFI Friday i Top Gear,  imao je četiri ultra uspešna solo nastupa na Edinburgh Fringe festivalu i išao je na turneju po Velikoj Britaniji sa Tomijem Tjernanom.

Cena karte biće 600 rsd.