PODELI

Do skoro, Bojana Vunturišević bila je „nekadašnja pevačica benda Svi Na Pod“. Sada je dovoljno da se „malo, malo“ zapeva i ljudi prepoznaju hit „Kese, Etikete“ sa jednog od najdragocenijih albuma novije istorije domaće pop muzike, koji su kritičari svrstali u top tri regionalna albuma za prethodnu godinu.

Pesma “Kese, Etikete” proglašena je hitom 2017. godine, i broji preko milion pregleda na YouTube – u, a spot za pesmu “Noćni program” proglašen je najboljim spotom u protekloj godini.
Ova dama vrsnog vokala, ali i jedinstvene harizme koja se manifestuje kroz sada već prepoznatljive plesne pokrete, vreme u studiju i na sceni provodi gotovo isključivo sa prijateljima. Tako je producent albuma „Daljine“, Ivan Marinković Bambi, ujedno i deo benda sa kojim Bojana nastupa. Zaključni član je producent elektronske muzike i izvođač, Marko Milošević, prepoznatljiv po svom akronimu Mkdsl.

Ovom trio na bini se često priključuje saksofonista Jamal al Kiswani, Bojanin kolega iz nekadašnjeg benda, ali i misteriozne Žene Kose sa kojima se izvodi nova himna bratstva i jedinstva, pesma “E70”.

U proteklih nekoliko meseci Bojana Vunturišević je bukvalno postala jedno od najatraktivnijih alternativnih regionalnih muzičkih imena i njene numere kao i unikatna energija su bukvalno eksplodirale širom ex JU prostora.

Ulaznice u prodaji:
– 500 din, akcija prvih 50 ulaznica
– 600 din, pretprodaja
– 800 din, na dan koncerta
Prodajna mesta: Gigstix, Eventim, Mungos