PODELI

U petak, 24. oktobra sa početkom u 20 časova u novosadskom klubu Quarter nastupiće slovenački bend Noctiferia i nemački Emergency Gate.

Bend NOCTIFERIA , veterani metal scene u Sloveniji, aktivni i prisutni od 1996. godine iza sebe imaju pregršt studijskih izdanja, bezbroj odsviranih solo i zajedničkih turneja širom Evrope od kojih su najznačajnije svakako bile one sa: Mayhem, Marduk, Kataklysm, Malevolent Creation, Immolation i mnogim drugim. NOCTIFERIA dolazi u Novi Sad u sklopu promocije novog studijskog materijala i nakon nekoliko godina odsustva sa naših koncertnih podijuma. Bend će fanovima prirediti dinamičan koncert prepun brutalno energične blende Industrial Metal zvuka.

EMERGENCY GATE

EMERGENCY GATE stižu iz nemačke i takođe su vrlo aktivan bend što izdavački, što koncertno. Do sada su objavili pet studijskih albuma, kompilacije i singlove za priznate izdavačke kuće kao što su: Universal, Twilight itd. Bend je svoju verziju Melodic Death Metal zvuka svirao širom scene dok je najznačajnija turneja u njihovoj karijeri bila ona koju su odsvirali sa Kreator i Eluviete. U Novi Sad bend dolazi u sklopu promocije najnovijeg studijskog albuma “Infected” koji će se u prodaji pojaviti 26. septembra.

Pored ova dva sjajna benda u narednom periodu organizatori će objaviti i imena nekoliko gostiju koji će se pridružiti program.

Koncert je zvanična promocija festivala METAL DAYS 2015!

Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji od 15. septembra po ceni od 600 dinara u Mungos shopu i ulazu u klub.