PODELI

Legendarni autobus iz filma „Ko to tamo peva“ jedan je od publici najdražih rekvizita na INmusic festivalu, a kultna scena koja se u njemu odigrala ostvariće se na ovogodišnjem festivalskom izdanju – ovoga puta s pozitivnim ishodom.

Nova akcija „Daj pet karata“ omogućuje kupovinu 4+1 festivalske ulaznice što znači da za četiri kupljene festivalske ulaznice petu dobijate besplatno.

Akcija traje do 14. juna. Paket ulaznica može se naručiti online putem sastava Entrio kojem se može pristupiti sa internet stranice i Facebook profila INmusic festivala.

Tu su od ove godine dostupne i jednodnevne ulaznice po promotivnoj ceni od 250 kuna, a mogu se kupiti i u prodavnicama Tisak media centra u Zagrebu. Popust putem vouchera omogućuje generalni sponzor festivala Ožujsko pivo, a kako ga možete ostvariti proverite na web stranici INmusic festivala.

Osim odličnih bendova koji su potvrdili svoje učešće, sve posetioce čekaju i zanimljivi dodatni sadržaji. Biće pozorišnih predstava u INteatru powered by Splitska banka, DJ program, velika drvena instalacija RockIN’ horse, ples do jutra na Balkan partyju ili pevanje na Retro partyju, uživanje i odmara u Nargila Chill Out Baru ili uz ljudski jukebox biranje svoje playlistu. Za potpuni vizualni doživljaj pobrinuće se inovativne umetničke instalacije, a na ulazu u festivalski prostor posetioce će dočekati pobednički rad „Soundmill“ mlade akademske vajarke Alme Selmanović.