PODELI

Blokstok festival biće održan u Železničkom parku u Novom Sadu u subotu, 3.6.2017. godine sa početkom u 17.00 časova.

Na festivalu će nastupati: Atheist Rap, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Gužva u 16-ercu, Jorgovani, Pogonbdg, Sateliti, Old Friends bend, Rosetta Stoned.

Kao i svih prethodnih i narednih godina, ulaz na festival biće besplatan. Podršku festivalu dale su Gradska uprava za kulturu i Gradska uprava za sport i omladinu.

Blokstok festival od svog osnivanja podržava mlade i neafirmisane izvođače pružajući im priliku da nastupe pred velikim auditorijumom. Nakon sprovedenog konkursa, čast da otvori ovogodišnje izdanje festivala pripala je bendu Rosetta Stoned iz Novog Sada.

Poseban “štimung” festivalu daje i dugogodišnja saradnja organizatora sa “Moto unijom Vojvodine”, organizacijom koja okuplja veliki broj moto klubova iz Pokrajine. Defile dvotočkaša najprometnijim gradskim bulevarima i izložba u parku svake godine predstavljaju svojevrsnu atrakciju za posetioce, ali i doprinose afirmaciji bajkerske subkulture.

Organizatori apeluju na posetioce da iz bezbednosnih razloga u park ne unose piće u staklenoj ambalaži, kao i da se ne približavaju železničkoj pruzi.