PODELI

Novosadski bend Obojeni program ovu godinu završiće održavanjem tri koncerta. U Beogradu će nastupati 10. decembra u klubu Elektropionir, zatim će 16. decembra svirati u Zrenjaninu u kafeu Vinyl Bassic, a 24. decembra nastupaće u klubu The Quarter u Novom Sadu.,,Svaka definicija gubitak je slobode”, a Obojeni program svoju slobodu traži kroz energiju i strast, čistu ljubav i beskompromisni rokenrol.

Bend postoji skoro četiri decenije i od prvog dana nametnuli su se kao sastav sa autentičnim muzičkim izrazom, a tu ,,autentičnost” nije lako definisati. Branislav Babić Kebra i OP kroz svoju muziku kanališu The Fall, Joy Division, Slits, Raincoats… ali sve vreme uspevaju da ne zvuče kao neko od pomenutih.

Ulaznice za decembarske nastupe Obojenog programa već su u prodaji, i to:

Za beogradski 10. decembra u Zaokretu (Cetinjska 15) i Kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 600 dinara za prvih 50 ulaznica, redovna cena biće 800, a na ulazu u Elektropionir 1.000 dinara.

Za zrenjaninski 16. decembra u Vinyl Bassic Cafe-u (Kralja Aleksandra I Karađorđevića 8) po ceni od 500 dinara za prvih 50 ulaznica, redovna cena biće 600, a na ulazu u Vinyl Bassic Cafe 700 dinara.

Za novosadski 24. decembra na blagajnama Gigs Tix-a po ceni od 500 dinara za prvih 100 ulaznica, redovna cena biće 600, a na ulazu u Quarter 800 dinara.

Foto: Darija Turina