PODELI

Nektar OK Fest donosi nove sadržaje koji će svim posetiocima NP Sutjeska od 30. juna do 02. jula priuštiti leto za pamćenje.

Novi program na OK Summer stage-u koji će se nalaziti na fenomenalnoj lokaciji pored bazena na Tjentištu, svima onima koji tokom dana uživaju u kupanju i sunčanju pružiće novo iskustvo festivalskog provoda uz di-džejeve: Nebs Jack, G.Edd, After Affair, DJ Soole, Audio InFunktion, Zlijay, Marakoon .

Dnevne žurke na OK Summer stage-u održaće se svakoga dana od podneva do 17:00, kada se žurka seli na OK stage u OK kamp gde vas čeka ozbiljna ekipa u sastavu: Straight Jackin, Justin&Johnson, Kanda, Kodža i Nebojša, E-PLAY, Zoster i Deca loših muzičara. Dnevno zagrevanje nastavlja se na Jägermeister main stageu gde će za super finiš sva tri festivalska dana nastupiti Del Arno Band, Josipa Lisac, Disciplin A Kitschme, TBF, Psihomodo Pop,  Van Gogh, Let 3, Urban & 4 i Dubioza Kolektiv.

Četvrti po redu Nektar OK Fest svima onima koji su željni najbolje zabave omogućiće nezaboravna 72 sata neprekidnog provoda.

Nektar OK Fest ove godine prate prijatelj festivala kompanija m:tel i zvanični telefon festivala Huawei P10.