PODELI

Kako nam se kraj svima bliži, jedino što nam preostaje je, da ga dočekamo najbolje što možemo. A kako drugačije nego uz sjajni Atheist Rap.

 

Novosađani će se serijom koncerata oprostiti od publike koja ih je pratila i podržavala svih prethodnih godina. Pošto se najavljeni datum kraja sveta 21.12.2012. ubrzano približava, biće ovo poslednja prilika da obožavatelji vide Atheist Rap i učine da njegovi članovi skončaju sretni, punih srca i stomaka.

Tokom ove godine novosadski pankeri su odsvirali 30 nastupa, od kojih bi posebno trebalo izdvojiti prvi nastup benda u Švajcarskoj i odlične koncerte u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu i na Festivalu uličnih svirača u Novom Sadu.

Do sada potvrđeni nastupi su:

12.10. Osijek – MDH Medium

19.10. Kovačica – Jarmočisko Vojvodina Pub

24.10. Pula – Uljanik ( + Dubioza Kolektiv)

02.11. Karlovac – River Pub

03.11. Bosanska Gradiška – Irish Pub

24.11. Niš – Pravni Fakultet ( + Dža ili Bu)

14.12. Beograd – Božidarac ( +Gužva u 16-ercu i Sick Soul)

Očekuje se da će u toku naredne nedelje ova lista biti dopunjena novim datumima i novim gradovima. Ukoliko se nekim čudom desi da se zakazani/predviđeni kraj sveta 21.12. ne održi, grupacija Atheist Rap će nastaviti sa svojim redovnim aktivnostima, te su već u toku pregovori za moguće nastupe na raznim „kraj sveta“ after party žurkama.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pmlPx6Q4qVo]

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.