PODELI

U beogradskom klubu Danguba, u nedelju, 28.10.2012.

Koncert će održati beogradski metal bend Orest, a kao specijalni gosti nastupiće kuršumlijski sastav Twisted Tales.

Svirka će se održati povodom promocije nove pesme benda Orest pod nazivom „Jedan, dva, tri!“, koja će biti puštena u javnost samo par dana pred svirku, dok sa druge strane, Twisted Tales promoviše svoj album „We shall be heard“, koji je nedavno izašao. Svirka počinje u 22h, a ulaz je 100 dinara.

Orest je beogradski petočlani bend koji su u januaru 2008. godine osnovali pevač Bojan Kovačević i gitarista Mladen Tatljak. Ubrzo su pronađeni i ostali članovi i odlučeno je da se bend bavi isključivo autorskim pesmama. Pravac benda se najlakše može opisati kao metal, s tim što se u muzici mogu primetiti elementi mnogih rock i metal podžanrova, kao rezultat različitih muzičkih ukusa članova benda i same želje da se stvara nešto originalno. Bend ne nastupa često, tako da nemojte propustiti priliku da ih čujete u Dangubi!

Twisted Tales je kuršumlijski autorski Thrash Metal bend, osnovan 8. Decembra 2004. godine. Zamišljen kao Melodic Death Metal, bend je snimio svoj prvi demo snimak sredinom 2005-te godine pod nazivom `Behind Gates Of Eternity` i ubrzo prestao sa radom. Ponovo okupljen početkom 2009-te od strane osnivačke trojke benda iskristalisao je svoju muziku kao mešavinu `Old and New School` Thrash Metal muzike.

Spot za pesmu “Strah” benda Orest pogledajte ovde

Spot za pesmu “Troops of Twisted” benda Twisted Tales pogledajte ovde

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.