PODELI

“Balkanski seks i grad – Čipka i Čokolada” je uzbudljiv performans nastao na osnovu knjige „Čipka i čokolada” koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Blakanu.

Neobične karaktere romana “Čipka i čokolada” tumače mladi i talentovani glumci Ivana Panzalović, Lazar Dubovac – lica prepoznatljiva iz televizijskih serija, kao i mlada Milena Matić-Lasić.

“Čipka i Čokolada-balkanski sex i grad” je svojevrstan performans koji se sastoji iz dramskih i muzičkih segmenata. Performans je pored toga prožet songovima koje izvode operska diva Gabrijela Ubavić, Frano Lasić i Zoran Paunović (grupa Jugosloveni).

Knjiga “Čipka i čokolada” je svetlost dana ugledala na ovogodišnjem sajmu knjiga u Beogradu, neobična po formi i stilu pisanja čitalačku publiku je osvojila na prvi pogled.

Potpisuju je tri autora Antileta Živković, Danijela Božičković Radulović i Stanko Holcer. Režija je poverena Milanu Jelicću i Franu Lasiću. Scenarista je Ivana Panzalović a producent Stanko Holcer.

Pretpremijera predstave će se održati 20. februara 2016. u 18:30h u prostoru UK Vuk Karadžić, Bulevar kralja Aleksandra 77a, 11000 , Beograd.

Zbog velikog interesovanja premijera će biti održana već istog dana, na istom mestu sa početkom u 21h.