PODELI

U Božidarcu će u petak 17. maja u okviru serijala Vračar Rocks! nastupiti legendarni novosadski sastav Piknik / Horror Piknik uz podršku beogradskih bendova Mrka Kapa i King Size.

Novosadski Piknik, nakon 17 godina od osnivanja postaje sve više koncertno aktivan kako u zemlji tako u regionu. Brze, energične i kratke muzičke forme sa socijalno angažovanim i satiričnim tekstovima koji obradjuju suštinu svakodnevice lako dopiru do slušalaca.

Broj fanova ovog benda svakodnevno raste dok se bend samouvereno i iskreno obraća publici kroz mnoštvo muzičkih žanrova koje obrađuje i tema koje nas sve podjednako muče. Od nedavno izlaze na binu sa novim imidžom prevarenih i eksploatisanih radnika udarnika a kako vreme nastupa odmiče transformišu se u kultni thrash metal bend Horror Piknik i koncerti obično završe sa “Masovnom Saranom”.

Bend priprema novi album koji će se pojaviti krajem godine a u Božidarcu će uz stare i svima dobro poznate hitove, premijerno izvesti nekoliko novih.

Priliku da zagreju publiku imaće grupe King Size & Mrka Kapa.

Ulaznice po simboličnoj ceni od samo 250 dinara mogu se nabaviti u prodavnici Felix u tržnom centru Sremska, a na ulazu na koncert karta će koštati 350 dinara.

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.