PODELI

Filmski studio Universal Pictures je potvrdio datum premijere filma “Jurassic Park 4”, koji će potpisati Steven Spielberg. Film će biti prikazan 13. juna 2014. godine i biće sniman u 3D tehnologiji.

Spielberg je najnoviji nastavak serijala o dinosaurima najavio još 2011. godine.

“Kao producenti mi sebi često postavljamo pitanje zašto snimiti još jedan film serijala. Ako ne možemo da damo jasan odgovor na to pitanje, mi ne snimamo taj film. Teško je. Pokušavamo osmisliti priču koja ima smisla i koja neće razočarati ljude, koja će ih uzbuditi i koja će ponovo oživeti serijal. Moramo početi sa dobrom pričom i dobrim scenarijem”, izjavila je Kathleen Kennedy, producent ovog filma.

Film je baziran na romanu Michaela Crichtona iz 1990. godine, a prati tim naučnika koji istražuju ostrvo na kojem se nalaze klonirani dinosauri.

Originalni film je zaradio preko 900 miliona dolara na blagajnama bioskopa širom sveta, a dobio je i tri Oscara. U ovom filmu su glavne uloge tumačili Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum i Richard Attenborough. Nastavci filma su prikazani 1997. i 2001. godine.

 

Izvor: klix.ba

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.