PODELI

Šapat je chill step/future bass/hybrid trap sastav iz Novog Sada, osnovan januara 2017. godine, od strane muzičara Stefana Drndarskog i Sava Kostića, okupljenih oko ideje da, pored autorske muzike gorenavedenih žanrova, obrade na svoj način i neke od najvećih hitova sa ovih prostora, i prikažu ih u drugačijem svetlu uz kombinaciju starih, dobro poznatih melodija i modernih zvukova.

“Za početak smo obradili tri pesme i to: ”Bajaga – Zažmuri”, ”Leb i Sol – Čuvam noć od budnih” i ”Galija – Možda sam lud”. Sve tri pesme su veliki hitovi koji će se uvek rado slušati, a mi smo, eto, hteli da ih malo osvežimo i predstavimo ih na svoj način.  Za pesmu ”Zažmuri” je odrađen i tzv. ”lyric video” sa tekstom koji se ispisuje u vidu holograma na staklenim pločama u šumskom okruženju.

U planu su i autorske pesme, za početak u vidu singlova, a možda kasnije i u vidu nekog albuma ili polu-albuma. Na pesmama se već uveliko radi i možemo slobodno reći da će se nove pesme naći na našem zvaničnom YouTube kanalu već narednih meseci.”