PODELI

U novosadskom klubu „Quarter“ u martu vas očekuje vas pravi punk rock spektakl uz tri odlična benda.

Događaj koji smo dugo čekali desiće se 23. marta.

Lude Krawe u Novom Sadu nisu održale koncert punih godinu dana, a Čovek bez sluha čak i duže od toga.

Čovek bez sluha imao je petnaestominutni nastup na Koncertu godine 2012 što nikako nije moglo da zadovolji prisutne fanove te evo prilike da novosadska publika obnovi gradivo uz dosta duži nastup .

Lude Krawe i Čovek bez sluha rešili su da obraduju svoje fanove zajedničkom svirkom, a podršku će im pružiti momci iz benda Uvertira, jednog od najboljih novoasadskih bendova mlađe generacije koji je nedavno u studiju Radio Novog Sada snimio demo “Od brodova do olupina”, a na brojnim nastupima pokazuje da se u Novom Sadu i dalje svira odličan rocknroll.

ChBS krstare regionom tokom proteklih nekoliko meseci i promovišu svoj aktuelni album “Događaj dana”, dok su rodonačelnici agro-punka posle uspešne prošlogodišnje koncertne sezone i promocije EP izdanja “Reinkarnacija” sada malo spustili gas i okrenuli se stvaranju novih pesama. Oba benda su u sjajnoj formi i zbog toga će koncert u “Quarteru” biti pravi ska/punk/rock spektakl.

Ulaznice za ovaj koncert prodavaće se od ponedeljka 11. marta u CD shopu “Mungos” (Zmaj Jovina 2, u pasažu) po ceni od 300 dinara. Na dan koncerta cena će biti 400 dinara.

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.