PODELI

Kao predgrupa na koncertu Prljavog kazališta zakazanog za 16. mart u Novom Sadu, organizatori su najavili grupu Radio Luksemburg.

Ova grupa nastupala je sa Kazalištem i u beogradskoj Areni na koncertu koji je održan u decembru prošle godine.

Grupa Radio Luksemburg je počela sa radom još 2007. godine, a tek pre dve godine postaje poznatija i izlazi na scenu. Kao grupa koja često nastupa sa Prljavim kazalištem, postali su veoma popularni u Hrvatskoj. Prvim albumom “Radio Luksemburg u boji” (2011) skrenuli su pažnju na sebe i ubrzo nakon toga postali dobitnici nagrade Porin za najboljeg novog izvođača.

Novosadskoj publici će se predstaviti sa nekoliko numera sa prvog albuma, a predstaviće i svoj novi singl „Povedi me“, koji je ujedno i najava novog albuma čije se objavljivanje očekuje u prvoj polovini ove godine.

Pored brojnih akcija i popusta na ulaznice koje su organizatori koncerta obezbedili Novosađanima, u toku je još uvek akcija sa kuponima. U narednom periodu ulice Novog Sada, kao i klubovi, biće mesta gde će promoteri deliti flajere za ovaj događaj. Ukoliko dobijete flajera na kome će biti logotip Prljavog kazališta, potrebno je fotografisati se sa njime, postaviti fotografiju na facebook stranicu Prljavo kazalište u Novom Sadu- SPENS i automatski ostvarujete popust od 20% na cenu ulaznice za parter. Učesnici će biti u mogućnosti da kupe ulaznicu za parter za  1200 dinara.

Sve informacije o prodaji ulaznica možete dobiti na prodajnim mestima Gigs Tix-a, na blagajni Spensa, kao i putem interneta na sajtu www.gigstix.com.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2xDnksVLZqE

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.