PODELI

Beogradski sastav Repetitor je ,,trojka koja stvara nezamislivo energetsko polje” i ,,poput čelične kugle za rušenje zgrada jednostavno prodiru i zrače”!
Tako je sa svakim njihovim koncertom, ali i sa svakom snimljenom pesmom ili video spotom.

Zahvaljujući kreativnim ljudima koje inspiriše energija koju nose Boris Vlastelica, Ana-Marija Cupin i Milena Milutinović, upravo je objavljen spot za pesmu ,,Biću bolji”, singl sa aktuelnog albuma Repetitora, izdanja ,,Dobrodošli na okean” (Moonlee Records).

,,Jednog dana nam se javio Staša Tomić koga ranije nismo poznavali, i obavestio nas je da će da snimi spot za pesmu ,,Biću bolji” hteli mi to ili ne… Odmah nam je bila privlačna Stašina rešenost da ekranizuje ovu pesmu sa ili bez našeg doprinosa, pa smo u skladu sa svojim mogućnostima pomogli da se spot i snimi! I tako je uz pomoć prijatelja, sjajnih statista i kaskadera, drugi spot sa našeg aktuelnog izdanja snimljen u ,,živopisnom” ambijentu Industrije motora Rakovica”, objašnjava Boris Vlastelica na koji način je došlo do snimanja spota baš za pesmu ,,Biću bolji”.

Pre velikog beogradskog koncerta koji će zajedno sa grupom Ti održati 13. decembra u Domu omladine Beograda, Repetitor će nastupati širom Evrope, počev već od 2. oktobra kada ih očekuju koncerti u Beču i Bratislavi.


.