PODELI

Jedna od najpopularnijih rock grupa sa ovih prostora, Riblja čorba biće gost emisije Jelen Top 10.

Tridesetpetogodišnjica izlaska singla „Lutka sa naslovne strane“, kao i aktuelni album „Uzbuna“ neki su od povoda za dolazak u emisiju članova benda na čelu sa Borom Đorđevićem.

Za aktuelni album rock veterani kažu da im je, bez obzira što je 19 po redu, doneo ogromnu radost i uzbuđenje kao da je prvi.

U razgovoru sa Jugoslavom Pantelićem, Bora i Miša Aleksić govoriće o obnavljanju saradnje sa britanskim producentom Džonom Mekojem, sa kojim su prvi put bili u studiju pre tridest godina kada su snimali kultni album „Mrtva priroda“.

Podsetiće gledaoce na same početke, daleku i njima bitnu 79, govoriti o koncertu u beogradskoj Areni, kao i svirkama zbog kojih Bora kaže da su faktor stabilnosti u regionu. O emocijama koje su ih pratile na snimanju albuma tokom koga su se, prema njihovim rečima, osetili trideset godina mlađim, o novim numerama i velikim hitovima, kao i mnogim legendarnim pričama iz istorije rokenrola na ovim prostorima, saznaćete u novoj emisiji Jelen Top 10.

Deset najvećih hitova, kao i najave aktuelnih muzičkih događaja očekuju vas u nedelju, 24. novembra u 00.10 na RTS1 i RTV Studio B u sredu 27. novmebra u 22.30h.