PODELI

Beogradska publika će 15. marta imati priliku da ponovo ugosti Ritam nereda.

Ovog puta Novosađani će svirati u okviru serijala Vračar Rocks! zajedno sa bendovima Kolaps i Sink.

Nakon uspešnog serijala samostalnih svirki i nekoliko zapaženih festivalskih nastupa u protekloj godini, Ritam nereda započinje koncertnu sezonu u 2013. godini nastupom u Beogradu. Aktuelni album “Paralelni svet” objavili su 2010. godine, ali uskoro možemo očekivati nove pesme pošto je bend najavio skorašnji odlazak u studio. Bend koji iza sebe ima deset albuma i postoji više od dvadeset godina nije potrebno posebno predstavljati, ali bi valjalo podsetiti sve koje vole žestoku svirku da ne bi trebalo da propuste ovaj koncert. Uz najveće hitove Nereda očekuje vas fenomenalna atmosfera u Božidarcu.

Još jedna žestoka ekipa iz Novog Sada razdrmaće vas u Božidarcu 15. marta. To je, kako oni sami za sebe vole da kažu: “Najpozitivniji Kolaps u gradu”. Kolaps je hardcore bend sa uplivima thrash-a, punk-a i rock-a, osnovan 2005. godine. Do sada su objavili jedan album, drugi je u pripremi i biće izdat uskoro.

Beogradska petorka Sink nedavno je objavila svoj prvi singl „Tvoj svet“. Bend je oformljen 2012. godine, a članovi benda okupili su se sa ciljem i željom da promovišu svoj autorski rad. Zvuk benda bi se mogao svrstati u kategoriju hard rocka sa primesama thrash metala. Pesme su angažovanog karaktera i pisane su na srpskom jeziku.

http://www.youtube.com/watch?v=7GNuJ4JMkqY

Ulaznice u pretprodaji koštaju 500 dinara i mogu se nabaviti u TC Sremska – Felix Shop. Na dan koncerta ulaz će se plaćati 700 dinara ukoliko se ulaznice ne rasprodaju u pretprodaji.

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.