PODELI

Sassjina pesma „No problemo“ je pesma koja donosi snažan ritam i bogatu zvučnu pozadinu zahvaljujući celom setu instrumenata kojih su se prihvatili Jaka BergerBrgs (bubanj), Klemen Zupan Zupi (truba) i Andrej Fon Črč (saksofon).

Iako pesma govori o tome kako besplatne pomoći nema, Sassja je svejedno pronasla dobre ljude koji su joj pomogli u snimanju spota pa im se i prikladno zahvalila: „Ljubav za prijatelje kojima nije bio problem doći i skakati na snimanju – neće ni meni biti problem, carevi! Hvala Jaski s buvljaka za pomoć i našim kafićima koji su nas dočekali na snimanju. Poseban respect Slobodi i Urban Beatzu jer im nikad nije bio problem te Brgsu, Črči i Zupi za odsvirano“.

Pesma sadrži zdravu doza cinizma i dobrog humora. Muziku i aranžman potpisuju Kantriman i Sassja, dok je simpatičan spot koji prati pesmu zajedničko delo SassjeJasmina Jatića.

Osim na radiju, stih „No problemo, tvoji smo sekoooo!“ odjekivaće i binama u Banjaluci i Sarajevu, gde Sassja nastupa 16. i 18. marta, a u maju je čeka veliki nastup na Exitovom Sea Star Festivalu u Umagu.

Foto: Baris Šabić