PODELI

U novosadskom klubu The Quarter 9. januara 2016. godine biće održan United Slavic Sword festival.

Peti po redu United Slavic Swords fest biće predvođen bendom Avenger iz Češke. Avenger su jedno od najuticajnijih imena tamošnje vrlo jake underground scene i aktivni su od 1992. godine. Predvođeni su unikatnim multi instrumentalistom Honzom Kapak koji je ostavio trag u mnogim kultnim bendovima sa scene kao što su: Judas Iscariot, Krieg, Maniac Mutcher, Dark Storm, Nargaroth pa čak i Masters Hammer.

Osim njih nastupaće i Impuritum (Češka), Wolf’s Hunger (Srbija), Kolac (Srbija), Murder (Srbija), Svartgren (Srbija) i drugi.

Festival organizuju Serbian Hellbangers.

Na festivalu će biti u ponudi kompletna distro ponuda: GROM Records, Some Kind Of Distro, majice i izdanja svih bendova koji nastupaju, još nekoliko underground izlagača koji će biti potvrđeni naknadno.

Ulaznice će biti u prodaji od 9. decembra po ceni od 500 dinara u pretprodaji u radnjama Felix (Beograd) i CD shop Mungos (Novi Sad). Na dan festivala cena će biti 600 dinara.

Satnica

20.00 – ulaz (prodaja ulaznica)

20.20 – KOLAC 

21.15 – WOLF’S HUNGER 

22.10 – IMPURITUM 

22.55 – AVENGER 

00.05 – MURDER 

00.50 – SVARTGREN 

Svi koji kupe ulaznicu na dan festivala imaju šansu da putem nagradne igre osvoje po jednu ulaznicu za predstojece koncerte u  organizaciji Serbian Hellbringers: Amorphis u Novom Sadu, Death DTA i Ensiferum u Beogradu.