PODELI

U subotu 24. januara u pančevačkoj dvorani Apolo, koncert će održati Sharks Snakes & Planes, Brigand i Seljačka buna.

Početak koncerta je u 21 čas, a cena ulaznice je 200 dinara.

Sharks Snakes & Planes je bend koji je nastao krajem 2010. godine u staroj Beogradskoj industrijskoj zoni.

 

Tematika kojom se bend bavi je mešavina raznih primalnih emocija, životnih priča i sam pokušaj da se publici ponovo prenese poruka o nekakvoj iskrenosti i prijateljstvu, koja se zagubila negde u toku prethodne decenije.

Najnoviji EP Nebeska mehanika bend je promovisao u toku 2013 i 2014. godine. Više od 60 koncerata, u 20 gradova u Srbiji i regionu, koncerti na kojima su nastupali između ostalih kao specijalni gosti na najvećem do sada održanom koncertu Bajage i Instruktora na Kalemegdanu, festivalima poput beogradskog Beer Fest-a, Rock Village-a, Šumadija Fest-a, Belgrade Calling fest, Rockwood fest, Lake fest, Vracar Rocks, humanitarnog Noć za pomoć u Domu omladine, otvaranje nove sezone Barutane i najskorije i mozda najvaznije koncert u Domu omladine u sali Amerikana.

Nakon tri odlično prihvaćena spota od strane publike i kritike („Nebeska mehanika“, „Mi plovimo jugom“ i „Crni gnoj“), singlovi su se našli na svim relevantnim top listama u celom regionu.

Poslednji „live“ nastupi u Beogradu su ovogodišnji Belgrade Beer Fest za koji je snimljen i “OFFICIAL LIVE” koji se moze naci na youtub kanalu, „tajni“ koncert koji je bend održao samo za najvernije fanove na posebnoj i samo njima znanoj lokaciji i u punoj sali Amerikana u Doma omladine 13. decembra.

Bend trenutno radi na novom materijalu i posle kraće turneje koja se završava krajem februara 2015. godine, ulaze u studio kako bi snimili novi materijal koji će biti spreman krajem maja 2015. godine.

Brigand je alternativni rok sastav koji radi na relaciji Beograd/Pančevo, oformljen 2011. od strane Velibora Nikolića (ex-Jewy Sabatay). Postavu čine i Ilija Kojović(bas) i Ivan Perović(bubnjevi). Posle dva objavljena singla (Malarme, Okovan), bend je u septembru 2013. objavio svoj prvi studijski album, “Zaplesimo Gresnici”.
Album se besplatno može skinuti sa sledeće adrese:
http://www.mediafire.com/download/ac4k4ef7d6a6u6d/Brigand+-+Zaplesimo+Gresnici%282013%29.rar

Seljačka Buna je nastala u Beogradu 2005. godine. i u raznim varijantama svira do kraja 2007. godine, kada se članovi razilaze na neodređeno vreme. Zbog interesovanja raje, bend se, sa izmenjenom postavom, okuplja ponovo u leto 2010. i počinje sa snimanjem demoa.
U novembru 2011. godine, Seljačka Buna objavljuje debi album Buna je počela za online etiketu SMP Music. Promocija albuma sledi.

Seljačka Buna svira samoproklamovani žanr agro-metal. U muzici Seljačke Bune dominira metal zvuk sa primesama klasičnog rocka, bluesa i ethna. Tekstovi su mahom humoristički, sa satiričnom crtom i blagom kritikom trenutnog stanja u državi i svetu. Bave se temama ljubavi, religije, narodne epike, te rock i pop stereotipa. Kao svoje muzičke uzore navode: Tenacious D, System of a Down, DVDA, Electric Six, Faith no More, SMF itd.

Download albuma: http://www.mediafire.com/?66k4ne1pjyqr68o


.