PODELI

Novi spot  Partibrejkersa za pesmu “Sitna lova” premijerno je prikazan sinoć u 20 časova na MTV-u.

To je prvi singl  sa predstojećeg osmog studijskog albuma “Sirotinjsko carstvo” koji bi trebalo da se pojavi do leta. Osim “Sitne love”, snimili su još četiri singla – “Svakog dana”, “Ne mogu da kapiram”, “Ljubav ne zaboravlja” i “Šta radiš”, koji će predstaviti publici pre objavljivanja albuma.

Spot za “Sitnu lovu” snimljen je tokom jednog vikenda na beogradskim ulicama, a u njemu se pojavljuje i grupa skejtera iz Bora. Obiluje moćnim porukama, a najvažnija je, po rečima vođe, tekstopisca i pevača Zorana Kostića Caneta, “nađi nekog ko te voli i spasi svoj život goli”.

“Daćemo to što smo snimili na besplatni download” izjavio je Cane. “Diskografija je umrla, ali mi ćemo da objavimo gramofonsku ploču ‘Sirotinjsko carstvo’ “.

Za snimanje spota ekipu su činili skejter Stefan Đorđević, kamerman Branko Sujić, montažer Nataša Pantić, asistent kamere Nemanja Veselinović, scenograf Aljoša Spajić, asistent scenografa Marija Jocić, dekorateri Mile Nikolić i Pavle Petković, kostimograf Snežana Filipaš, asistenti kostimografa Vera Damjanović i Biljana Rakić, kao i organizatori Uroš Lazić, Goran Filipaš i Zoran Trklja.