PODELI

Zagrebački Slow Motion Suicide su uoči festivala Brijačnica, na kojem sviraju 20. januara ove godine u Boćarskom domu, objavili novi singl i spot “Fortress Made Of Ice”. Singl autorski potpisuje pevač benda Nikša Lovrinić, a spot Kevin Barber. Spot je snimam u NJujorku u Dumbo četvrti Bruklina.

Zašto baš u Njujorku, otkrio je sam pevač: “Snimanje se dogodilo spontano, bez previše razmišljanja i očekivanja, na godišnjem odmoru za vrijeme adventa u Njujorku. Šetajući po raznim četvrtima, šamaran jakom zimom i vjetrom, shvatio sam koliko je Njujork jednostavna, no ipak drugačija scenografija koju bi trebalo iskoristiti kad sam već ovdje. Fasciniran građevinama, a pogotovo mostovima, htio sam da snimimo nešto jednostavno i bez previše priče za pjesmu Fortress Made Of Ice. Napisao sam želje i kratak info, poslao oglas na craigslistu i u roku od par sati dogovorio kavu i snimanje od nekoliko sati s momkom kojem se svidjela pjesma”.

Bend koji je album prvenac objavio krajem 2016. Godine. Prošle godine je svirao na brojnim domaćim i regionalnim festivalima poput INmusica, Exit festivala, Demofesta i Toochepina. Do sada su s albuma objavili tri singla, “Castaway”, “Revolution” te “Fool on the Inside”.

Slow Motion Suicide u Boćarskom domu 20. januara binu deli s Vlatkom Stefanovskim, Kawasaki 3P-om, She Loves Pablo i Antenatom. Dan ranije na Brijačnici sviraju Partibrejkers, M.O.R.T., Artan Lili, Rizol, Intergalactic Lovers i The Miceks.

Ulaznice za Brijačnicu su u prodaji, a u ponudi su festivalske i dnevne karte. Za dnevne treba izdvojiti 75 kn do samog dana festivala kada se dižu na 90 kn. Festivalske će do 19. januara koštati 120 kn.

 

Službena prodajna mesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

www.entrio.hr

Foto: promo