PODELI

Studio Novi teatar upisuje novu generaciju polaznika na radionice mjuzikla, glume i glume na francuskom.

Prijave se podnose do 30. januara.

Studio Novi teatar je osnovao i vodi francuski glumac i reditelj Jean-Baptiste Demarigny. Pored njega predavači su Milica Cerović (ples) i Nataša Tasić (pevanje) uz asistenciju mladih, dinamičnih i uspešnih profesionalaca.

Pedagoški pristup studija je osmišljen po principu najnovijih metoda i tehnika nastave pozorišta, razvijenih na francuskoj sceni.

 

Grupa je postavljena u centar pažnje i radi se na tome da se razvije nezavisnost grupe i lična odgovornost.

Radionice su namenjene amaterima i profesionalcima starosti od 17 do 35 godina (za glumu na francuskom do 50 godina).

O radionici mjuzikla:

Inspirisana velikim evropskim školama, radionica mjuzikla je prva takve vrste u Srbiji.

Cilj studija je da formira svestrane umetnike, osposobljene u velikom broju disciplina, sposobne da odgovore na zahteve profesije, tako što će se razvijati njihovo tehničko znanje u oblastima pevanja, plesa, dramskog izraza, a istovremeno priznavati njihova umetnička ličnost.

Okrenut je i mladim profesionalnim glumcima koji žele da obogate svoje iskustvo i razviju nove talenate, kao i amaterima koji žele da steknu prvo iskustvo.

Pedagog, vođa radionice: Žan-Baptist Demarinji (gluma)

Profesori: Milica Cerović (ples) i Nataša Tasić (pevanje)

O radionici glume:

Inspirisan velikim evropskim i ruskim školama, Studio glume za cilj ima formiranje kreativnih i nezavisnih umetnika, sposobnih da odgovore na zahteve profesije, kroz razvijanje njihovog tehničkog znanja i veština u polju glume.

Studio je okrenut i mladim profesionalnim glumcima koji žele da obogate svoje iskustvo i ispitaju nove metode glume, kao i amaterima koji žele da steknu prvo iskustvo.

Pedagog, vođa radionice: Žan-Baptist Demarinji

O radionici glume na francuskom:

Radionica je namenjena svima koji žele da usavrše svoje znanje francuskog jezika ili da nastave da ga uče kroz igru. Pozorišna radionica će svakome pomoći da unapredi dikciju i akcenat, da pobedi stidljivost u javnom nastupu na francuskom jeziku i da razvije pamćenje.

Kroz telesne vežbe, igre slušanja, igre u prostoru, igre angažovanja i emocija kao i kroz različite improvizacije koje za cilj imaju rad na sebi, svaki učesnik će pronaći meste gde će moći da slobodno izrazi svoju ličnost i kreativnost.

Pedagog, vođa radionice: Žan-Baptist Demarinji

Više informacija na: www.studionoviteatar.tk

Telefon: +381 64 187 17 31

Mail: studionoviteatar@gmail.com

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.