PODELI

Vrhunski perkusionisti Sudar Percussion uoči velikog koncerta u KD Vatroslav Lisinski 11. februara predstavljaju sjajan singl i spot “Revolution”. U pesmi gostuju jedan od najboljih svetskih violinista Stefan Milenković i harizmatični Božo Vrećo, odlični umetnik world muzike. Vrhunski spot potpisuju Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, a muzičku priču pesme “Revolution” promatramo očima malog anđela slučajno palog u naš svet u kom ne snalazi. Produkciju pesme potpisuje Branimir Mihaljević, tekst Božo Vrećo, a muzika je originalno delo Jean Michel Jarrea.

“Mi smo uvijek otvoreni za nove suradnje i nove glazbene vidike i pravce. Kvaliteta i radost muziciranja nam je na prvom mjestu, kao i kontakt s publikom. Snimanje ovog spota je za nas jedan novi izlet i suradnja s ljudima koje jako cijenimo i poštujemo kao glazbenike i izvođače“, složili su se članovi Sudar Percussiona.

“Suradnja sa  Sudar Percussion orkestra i sa Stefanom Milenkovićem je za mene bila pravo zadovoljstvo, na takvu prekrasnu kompoziciju Revolutions francuskog kompozitora M.J-a napisao sam divan tekst u kome se prožima i ljubavna poruka i uopće jedna globalna mantra kako ljubav zapravo mjenja revolucionarno svijet i nas same. Sretan sam zbog uspješne suradnje sa dečkima i sa Stefanom Milenkovićem te prijateljstva i suradnje sa Branimirom Mihaljevićem producentom ovog sjajnog projekta i Sandrom Mihaljević te Igorom Ivanovićem na sjajnom video uratku”, istakao je Božo Vrećo.

Saradnju i sam spot komentisao je i Stefan Milenković.

„Našao sam izuzetno privlačnim izazov da se pridružim Sudar Percussion ansamblu i Boži Vreći u neobičnoj i svežoj obradi pjsme “Revolution” Jean-Michel Jarrea. Fascinantan mi je spoj elektronske muzike, energije i pulsa udaraljki, kao i mističnog etno ukusa violine i jedinstvenost duhovno-emotivne estetike glasa. Kombinacija ovih elemenata daje fenomenalan, višeslojan i jedinstven umetnički dojam“, rekao je.